sara-van-de-steen-architect-architectuur-logo.png

sara van de steen

sara van de steen - architect

Sara is opgeleid in België als master in de architectuur te Gent, Faculteit Architectuur, Campus Sint-Lucas Gent en meer dan 20 jaar aan het werk als zelfstandige architect te Gouda. Haar specialisatie en ervaring is gericht op de particuliere woningbouw, van opmeting tot omgevingsaanvraag in 3 fases

In de binnenstad van Gouda heeft zij veel verbouwd. Sinds 1998 in samenwerking met het team van aA atelier Architecten, waaronder: renovaties, verbouwingen aan panden met een beschermd stadsgezicht, monumenten en rijksmonumenten, woning, kantoren en retail en specifiekere puzzels zoals een tandarts groepspraktijk, een nieuwbouwproject met horeca functie en een eiland met 5 vrijstaande woningen en 2 appartementencomplexen in Reeuwijk.

Daarnaast werkt Sara graag mee als mede-ontwerper met nieuwbouwprojecten in samenwerking met andere architecten. In samenwerking wordt o.a. het nieuwbouwproject met horeca functie “Elfhoeven” aan de Reeuwijkse Plassen en Eiland 4 bij de Oude Tol met 5 vrijstaande woningen en 2 appartementencomplexen in Reeuwijk gerealiseerd.

samenwerken

Wilt u samenwerken aan een project als particulier of architectenburo? Voor het renoveren van een bestaande woning of bedrijfspand? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van een duurzame nieuwbouw? Of het verbouwen van een pand met beschermd stadsgezicht of monument? 

Neemt u contact op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken. 

sara-vande-steen-architect-gouda-monument-verbouwing-woning-huis-appartement-rijksmonument-bovenwoning-gevel-68.jpg